Harvest from a Burning Summer

Zomer 2018 …de aarde siddert, de aarde brandt, mensenhand, een raaf  strijkt neer op mijn terras waar water en wijn rijkelijk vloeit. Een palet met Indisch rood en cobalt turquoise.  Niet cool zijn mijn gedachten. Wel cool het resultaat…Olieverf op linnen 80/120 cm.

2 gedachten over “Harvest from a Burning Summer”

 1. Erg mooie en aansprekende schilderijen, kleurrijk en een mooie en herkenbare eigen stijl.
  Helaas heb ik de expositie gemist, volgende kom ik zeker kijken.
  Zijn de werken ergens te koop in een galerie?

  1. Dag Walter van der Rijt,

   Dank voor de lovende woorden over mijn schilderijen! Telkens weer probeer ik mijn beleving&passie te vangen op het doek.

   Op dit moment heb ik nog geen nieuwe expositie gepland. Ik verkoop mijn schilderijen (op dit moment) uitsluitend vanuit mijn eigen atelier/huis. Bij serieuze belangstelling kan ik ook een afspraak maken om een schilderij op locatie te tonen. Graag noteer ik uw emailadres zodat ik u een uitnodiging kan sturen voor een volgende expo.

   Tot ziens!

   Hartelijke groet, Ineke Reina Wiersema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *