Boudoir Polkadot

 

Mixed Media 120/40 cm.

Zo’n kamer waar je jezelf kunt verstoppen waar je boeken leest waar je uren belt waar je jezelf kan verkleden tot filmster waar je droomt waar de poes ligt te spinnen waar je selfies maakt waar je gedichten schrijft waar je boeketten bloemen neerzet waar lievelings- schilderijen hangen waar je een glas wijn inschenkt waar je struikelt over de kleding waar je danst waar je huilt en meer; Pruilkamer oftewel Boudoir Polkadot.
Mixed media 120/40cm.

Such a room where you can hide yourself where you read books where you call for hours where you can dress up as a movie star where you dream where the cat is spinning where you make selfies where you write poems where you put bouquets of flowers where your favorite paintings hang where you pour a glass of wine where you stumble over the clothes where you dance where you cry and more; Waste room or Boudoir Polkadot.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *